BARTIN / ULUS - Ayşe Özsoy Anaokulu

Ayşe Özsoy Anaokulu

Yeşilpazar Mah. Ahmet ÖZSOY Sokak No22 Abdipaşa / BARTIN
Vizyon
Okulumuzun vizyonu çağdaş,hür düşünceye sahip hoşgörülü idealist,içinde vatan sevgisi olan bu sevgiden aldığı güçle üreten,ürettikçe çevresine ivme kazandıran, etrafında fark yaratabilen; farkılıklara da saygı duyabilen, dürüst ahlaklı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzun amacı Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı,Türk Milleti’nin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve bunları davranış haline dönüştürebilen,her yönden dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip hür ve bilimsel düşünme gücüne,geniş dünya görüşüne sahip,insan haklarına saygılı,topluma karşı sorumluluk duyan üretken,yapıcı ve yaratıcı bireyler yetiştirmek ve “bir çocuk değişir,dünya değişir” anlayışı ile bu yolla geleceğimize yön vermektir.
Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Yeşilpazar Mh.Ahmet ÖZSOY sk.No:22 Abdipaşa belde merkezinde yer almaktadır.
Okulumuzun il merkezine uzaklığı 26 km´ dir.